miercuri, 2 noiembrie 2016

Ziua în care mi s-a scris destinul-Rezumatele episoadelor 11-15

Elif părăsește conacul împreună cu Nazlî,iar în încercarea de a da peste un hotel cât mai bun,ei ajung într-unul rău-famat,unde se găsesc mulți mafioți.Kahraman află de starea lor de la un prieten și merge să vadă dacă cele două sunt bine.Ajuns acolo,constată condițiile și le duce pe fete în casa prietenului său.

Kahraman o aude pe Kiymet vorbind despre Elif,astfel aflând că ea e adevărata mamă a băiețelului.El este șocat și încearcă să-și controleze furia,însă sparge o vază și pleacă de la conac furios.Kiymet și Defne rămân acasă,fiind certate una cu cealaltă.Bărbatul decide să-i spună lui Elif adevărul,însă nu găsește ocazia potrivită,numeroase întâmplări de ultim moment ivindu-se.

Defne merge să își caute soțul și ajunge acasă la Celal.Acolo îl vede pe Kahraman cu mâna pe burta lui Elif și face scandal,după care vrea să intenteze divorțul.Kiymet se opune și încearcă să țină totul secret,însă Șukran îi spune soțului ei despre acest lucru,iar Ziya află și îi împacă pe noră și fiu.


Ca să-i mulțumească lui Celal pentru găzduire,Nazlî și Elif decid să-l ajute să pregătească masa pentru 20 de persoane,lucru foarte util.Kahraman încearcă din nou să-i spună lui Elif despre copil,însă iar se ivește un eveniment neașteptat:Defne a înghițit un pumn de pastile în încercarea de a se sinucide.Din fericire,Șukran o găsește la timp și o salvează.

Adevărul că Defne nu este însărcinată este aflat de toată lumea prin intermediul lui Yakup și Șukran.Ziya este atât de dezamăgit de femeia care i-a fost soție timp de 40 de ani încât simte nevoia să se mute.Kahraman vine și discută cu el,astfel convingându-l să se întoarcă acasă,dar în camera de oaspeți.

Kiymet vrea să scape cu orice preț de fiul lui Elif,așa că o minte pe fată cum că băiatul și nora ei nu mai vor copilul,prin urmare ducând-o la spital pentru un avort.Elif nu se îndură să renunțe la copil și refuză operația,însă Kiymet crede că a făcut-o.Kahraman aleargă la spital pentru a o găsi și îmbrățișa pe Elif când îi spune că nu a renunțat la copil.

A sosit ziua de naștere a lui Elif.Kerem vine să îi ceară socoteală din cauza bebelușului și îi reproșează că a rămas însărcinată cu unchiul său,iar Nazlî aude totul.Ea este supărată pe sora sa și merge în parc .Kahraman apare mai târziu și îi explică neînțelegerea,Nazlî înțelegând în cele din urmă.

Seara,Elif este scoasă la cină de Kahraman,care îi dăruiește un lănțișor.Sultan iese din închisoare și are parte de o mare surpriză:Kiymet îi spune că fetele sale nu mai locuiesc la conac și îi indică o altă adresă.După ce un taxi o duce pe femeie la adresa indicată,aceasta îl zărește pe Kahraman pupândo pe Elif pe obraz,cei doi revenind de la întâlnire chiar atunci.Femeia nu mai știe ce să creadă și o strigă pe fata ei ,după aceea voind să se răzbune.

Kahraman îi cumpără un colier lui Elif,iar aceasta este încântată.Defne află de existența acestuia și îi cere socoteală lui Elif.După puțin timp,Kahraman și Elif merg să se recreeze într-un spațiu liniștit,însă din cauza vremii instabile sunt nevoiți să rezerve o cameră de hotel.

Vezi și :Ziua în care mi s-a scris destinul-Rezumatele episoadelor 16-20


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...