duminică, 30 octombrie 2016

Vieți Schimbate-Rezumatele episoadelor 31-35

Semra îl folosește pe Bulent pentru a o ucide pe Asiye.După ce o trimite pe fată la casa de la fermă,îi ordonă băiatului să scape de ea.Asiye îl sună pe Cetin când aude spargerea unei vaze,iar acesta vine în grabă și o salvează.

Cetin cumpără atelierul unde lucrează oamenii din cartierul lui Salim și îl face pe acesta șef de producție.Totuși,Pervin ia mită de la oamenii care vor să se angajeze acolo.

După ce semnează actele de divorț,Hale îl anunță pe Taylan că este însărcinată.Fostul soț desface divorțul și îi promite lui Hale că va fi alături de ea și de copilul lor.

Semra nu încetează să încerce să o ucidă pe Asiye,așa că o folosește pe Ayșe ca momeală.Asasinul o cheamă la o cabană părăsită pentru a-și salva sora,pentru ca mai apoi să o încuie acolo și să-i dea foc.De cum află acestea,Cetin și Taylan aleargă să o salveze.Din fericire,cei doi ajung la timp.
Cetin este rănit grav în încercarea de a o salva pe Asiye.Este transportat la spital,unde i se fac operații de urgență.Salim și Pervin sunt cât pe ce să se întâlnească cu Asiye,după ce Pervin vrea cu tot dinadinsul să o cunoască pe binevoitoarea doamnă Selen.

Pentru a-l face pe Taylan să o uite,Mine recurge la un gest necugetat:îi anunță pe toți că se va căsători cu Ali.Băiatul este în culmea fericirii,iar lumea de la atelier îi felicită.

Semra înnebunește în disperata încercare de a o elimina pe Asiye,hotărând că e momentul să se ocupe ea singură de asasinare,după ce Bulent a murit.Bătrâna nu mai gândește limpede și nu își mai ia pastilele,motivând setea de a o ucide pe Asiye...

Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatele episoadelor 36-40

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale
 


Sursă fotografie:captură Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...