joi, 12 ianuarie 2017

Petale de Singurătate-Prezentare

Titlu original: Kirgin cicekler
Titlu adaptat:Petale de Singurătate
Număr sezoane:3
Număr episoade: 113 in varianta turceasca
Post: ATV (Turcia)
                  Acasă Tv(România)
Orar de difuzare:luni-vineri 19:00-20:00

Prezentare:

In serialul turcesc Petale de singuratate, Eylul (Biran Damla Yılmaz) nu mai suporta abuzurile tatalui ei vitreg si ii spune totul mamei sale, insa aceasta decide sa-si trimita fiica la un orfelinat in centrul unui cartier de lux. Fata reuseste sa-si faca prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de baietii bogati din zona. Nicio scoala de stat nu le accepta din cauza zvonurilor rautacioase, iar directorul orfelinatului le inscrie pe fete la o scoala privata din cartier.
Viata se complica pentru Eylul si prietenele ei, din cauza colegilor bogati si rasfatati si a celor doua fete, Cemre (Hazar Motan) si Defne, care pun la cale planuri diabolice pentru a le umili.
Tatal lui Cemre, Sinan, se sinucide si o omoara si pe mama acesteia, iar rudele refuza sa preia custodia fetei. Cemre ajunge la orfelinat, iar Defne si toti ceilalti prieteni bogati ii intorc spatele, insa Eylul este alaturi de ea si astfel cele doua se apropie.
Eylul si prietenii ei incearca din rasputeri sa faca fata rautatilor venite din partea colegilor de clasa si lupta sa-si rezolve problemele de viata si sa-si gaseasca familiile. Fetele invata adevarate lectii, se indragostesc si colaboreaza pentru a depasi greutatile care apar zilnic.
Intreaga poveste tulburatoare din Petale de singuratate va putea fi urmarita Acasa, incepand cu 23 ianuariede luni pana vineri, de la ora 19:00!

Distribuție
ActorPersonajEpisoade în care apare
İpek KarapınarFeride Güngör1-
Özgür ÇevikToprak Eren1-
Biran Damla YılmazEylül Acar1-
Gökçe AkyıldızSongül Celen1-
Hazar MotanCemre Derinoğlu1-
Çağla IrmakKader Kutay1-
Aleyna SolakerMeral Kendir1-
Derya ArtemelMesude Yılmaz1-
Cansu FırıncıKemal Yılmaz1-
Mehmet AykaçSerkan Özgün1-
Nil KeserDefne Özgün1-
Sacide TaşanerNeriman Sönmez1-
Veda YurtseverNazan Özgün1-
Yunus Emre TerzioğluCenk1-
Esma YılmazBüşra Acar1-
Dilara MücaviroğluAleyna1-
Seda GungorMerve1-
Ruhi SarıYunus Celen56-

2 comentarii:

  1. Daca acesta este sfarsitul , Mai mare rusine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Romania s-a terminat primul sezon , care este echivalentul a 50 de episoade turcesti ... Partea buna este ca in Turcia incepe al 3-lea sezon deja in septembrie , dar nu se stie cand va fi difuzat la noi si el si sezonul 2 .

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...