duminică, 9 octombrie 2016

Vieți Schimbate-Rezumate episoadele 22-25

Nesrin ascunde colierul în geanta lui Mine,dar este văzută de Cetin,care îi raportează totul lui Asiye.Aceasta ia colierul și îl ascunde în geanta lui Nesrin,care se face de rușine când nu găsește colierul în geanta servitoarei.Mine nu mai rezistă și își dă demisia.Ea află de banii luați de Pervin de la Taylan,după care îi ia și-i duce înapoi proprietarului.

Seda este decisă să o amenințe din nou pe Asiye,așa că își face apariția la vilă.Acolo,este cât pe ce să dea adevărul în vileag,dar Asiye o coninge să nu spună nimic.Mai târziu,trece pe acasă la ea și o amenință cu un cuțit,fiind sigură că de data asta a scăpat pentru totdeauna de ea.

Mine și Taylan se împacă,iar Hale aude despre asta.Ea îi reproșează soțului că nu e capabil să uite o relație pasageră,cum a avut și ea cu fotograful Sarp anul trecut.După ce cei doi decid într-un sfârșit să divorțeze,Hale îl sună pe Sarp ca să se întâlnească.

Berkant se vede cu Asiye și o convinge că s-a schimbat mult.Fetei nu îi convine să creadă,dar se lămurește până la urmă.Totuși,Berkant se dă bine pe lângă ea doar ca să profite mai târziu de banii acesteia.

Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatele episoadelor 26-30

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale
 
                                                                   Sursă fotografie:captură Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...