sâmbătă, 8 octombrie 2016

Vieți Schimbate-Rezumate episoadele 18-21


   
   Fatma se mută în casa lui Salim după ce află că soțul a înșelat-o cu o prostituată.Bătrâna Hale se înțelege bine cu ea,dar Pervin îi aruncă vorbe acre soacrei sale.


Ali îl anunță pe Berkant că există un post de șofer la vila Belenoglu,iar acesta nu ezită să meargă acolo.Din autobuz o zărește pe Asiye,apoi realizează că nu e chiar atât de moartă pe cât se credea.Băitul se gândește la cum va profita de acest lucru .
Relația dintre Mine și Taylan devine din ce în ce mai apropiată,fiind culminată de un sărut.Asiye nu este fericită deloc și vrea ca Hale să se împace cu soțul ei,deși a intentat proces de divorț.Femeia se mută înapoi la conac,însă Taylan îi mărturisește că nu o mai iubește.

Nesrin merge acasă la Salim ca să le spună lui Pervin și bătrânei că Mine e o rău-famată.Acestea nu o cred și o gonesc de la poartă.Totuși,Pervin merge la Taylan și îi cere 5.000 de lire ca să păstreze secretul.Acesta îi oferă banii fără ezitare,crezând că totul s-a terminat.

Seda este prădată de un bărbat pe care-l cunoscuse la bar,așa că ia pastile.Din fericire,Asiye și Cetin ajung la timp și o pot salva.
Mama lui Hale intervine în relația dintre fiica sa și ginere,voind să o alunge pe Mine o dată pentru totdeauna.Ea întocmește un plan iscusit:un lănțișor de-al lui Hale va dispărea în ceață,iar Mine va fi acuzată și va pleca.

Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatele episoadelor 22-25

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale

                                       Sursă fotografie:captură youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...