joi, 15 septembrie 2016

Vieți Schimbate-Rezumatul episoadelor 8-9

Rezumatul episodului 8


La poliție,prietena lui Selen o declară dispărută ,însă Asiye îi trmite un mesaj de pe telefonul ei și ea își retrage declarația,astfel că Cetin și Asiye scapă ca prin urechile acului de o eventuală acuzație.

Mine merge la muncă,iar la sfârșitul zilei sora sa îi dă o pungă cu diferite mâncăruri,pe lângă o sumă de bani pentru tratamentul lui Ayșe.Atunci când ajunge acasă,Mine îî vede pe Pervin și băiatul ei părăsindu-și locuința.Salih încearcă să-i oprească,dar Pervin e hotărâtă și  se mută la Fatma.

Spre seară,Mine îi dă tatălui său banii primiți,iar acesta este suspicios în legătură cu proveniența lor. Fata îi explică faptul că a luat un avans,iar bunica îi sare în apărare,astfel Salim este nevoit să înceteze cu acuzațiile.

Rezumatul episodului 9

Asiye este văzută de Ali,apoi îi explică băiatului întreaga situație.,Mine se împacă cu Ali,după ce el o face să-i promită că nu vor mai fi secrete între ei.

Salim vrea să treacă locuința pe numele lui Pervin ca aceasta să nu divorțeze,ceea ce stârnește indignarea membrilor familiei.Bătrâna se opune cu înverșunare,dar voința fiului său este mai mare decât orice altceva.

Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatul episodelor 10-13

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale







                                                                                                                 Sursă fotografii:capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...