marți, 4 octombrie 2016

Vieți Schimbate-Rezumatele episoadelor 10-13

Asiye o avertizează pe logodnica lui Erkan că viitorul soț a lăsat o fată însărcinată,apoi a părăsit-o,iar aceasta s-a sinucis.Când îi cere socoteală lui Erkan pentru faptele comise,acesta neagă totul și cei doi rămân împreună.

Hale este supărată de gestul lui Aisye(a tăiat trandafirii din grădină),iar Taylan vine să o consoleze.Mai târziu,bărbatul îi povestește lui Asiye că trandafirii erau tot ce a mai rămas de la fetița lor decedată,Ruya.
Tratamentul împotriva leucemiei al lui Ayșe începe,iar sora sa îi cumpără un ursuleț pe care vrea să i-l dea lui Mine.Taylan se oferă să îl ducă el,apoi le conduce acasă pe cele două fete.Mai târziu,Ali este luat la rost de Salim pentru că ar fi luat-o pe o fată nemăritată în mașina sa,însă acesta îi mărturisește că vrea să o ceară pe Mine în zilele următoare.
Cetin bea peste măsură și îi spune lui Hale că nu el e tatăl copilului lui Selen.Aceasta nu mai poate răbda și dă vestea mai departe bunicilor.Chemat în fața lor să confirme spusele,Cetin este convins de Asiye să mintă,astfel că Hale iese drept mincinoasă.
Mine și Ali au o dispută în urma căreia cei doi se despart.Pervin este foarte bucuroasă deoarece nutrește sentimente față de băiat.Mai târziu,ea se roagă la Allah să fie împreună cu cel care i-ar putea fi fiu.
Hale nu mai suportă acuzele Semrei,care îi reproșează moartea Ruyei,astfel că pleacă din casa în care a locuit timp de atâția ani.Acum Asiye îi ține partea și crede că Semra e o viperă.Hale merge la mama sa,care află că Cetin nu este tatăl copilului și vrea să le demonstreze tuturor acest lucru... 

Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatul episoadelor 14-17

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale

                                                                           Sursă foto:captură Youtube


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...