luni, 18 decembrie 2017

Top 10 Seriale Turcești - 2017

La sfârșitul acestui an am decis incă o dată să prezint un top al  celor mai bune seriale turcești apărute în această perioadă . Fără să dau prea multe detalii , o să încep topul in ordine descrescătoare , așa că fii sigur că citești până la capăt pentru a vedea cel mai bun serial . 


Locul 10 


Kalp Atiși - Bătăile Inimii 

 Despre ce e vorba ?

În noua dramă medicală marca MF Yapim este vorba despre Eylul , o tânără rebelă ce visează să ajungă medic . Ea este exmatriculată de la nenumărate școli , însă ajunge un doctor foarte profesionist . Ca și coleg de muncă îl are pe fostul său profesor , Ali , iar iubirea dintre cei doi trebuie să învingă toate obstacolele meseriei .







Locul 9

Ateșbocegi - Licurici 


Baris este un avocat de succes care s-a distanțat de iubire în urma unui divorț care crede că nu mai poate fi surprins de viață . Ei bine , destinul îi intersectează calea cu cea a lui Asli , o tânără frumoasă și deșteaptă . Ce urmează în acest serial cu muzică minunată poate captiva intreaga lume .







Locul 8

Siyah Beyaz Așk - Dragoste în alb și negru



Un doctor care obișnuiește să ajute oamenii întâlnește un criminal cu sânge-rece . Ce se întâmplă când femeia ce salvează vieți este "captivă " în inima unui bărbat care le ia ? 












Locul 7

Meryem - Meryem 



Cei de la Kanal D Turcia au dat lovitura cu acest serial , fiind singurul ce reușește să-i țină față hitului Diriliș : Ertugrul în serile de miercuri . Meryem este o tânără inocentă ce se găsește între un acuzator fără scrupule și un om ce caută răzbunare . 










Locul 6

Bizim Hikaye - Povestea Noastră



Noul serial al lui Hazal Kaya ( Feriha , pentru cunoscători ) este o versiune a Shameless ( Serial american , traducere : Fără Rușine ) și este o comedie atipică Turciei , întrucât abordează subiecte mai delicate )






Locul 5

Soz - Jurământul 


Poate cel mai discutat serial la momentul actual , acesta spune povestea lui Yavuz , un tânăr care este surprins împreună cu logodnica sa de un atentat terorist . În urma acestui incident el se vede căpitanul unei echipe care are misiunea de a găsit și a linșa teroriștii pentru a salva Turcia . 










Locul 4

Ruya - Visul



În doar cele 10 episoade drama reușește să captiveze publicul cu povestea clasică de dragoste dintre o fată săracă și un băiat bogat . O veți regăsi aici pe Hazal Filiz Kucukkose ( Zeynep din Dragoste infinită ) . Cei doi luptă pentru iubirea lor , iar dacă vreți un serial scurt din cauza timpului limitat , acesta este cea mai bună alegere . 








Locul 3

Dolunay - Lună Plină



Nazlî este o studentă la gastronomie și nimerește să lucreze la Ferit , un pretențios om de afaceri care își concediază fiecare bucătar după puțin timp . Este o comedie savuroasă ce merită din plin timpul acordat . Cei doi se îndrăgostesc pas cu pas , însă momentele de dramă sunt nelipsite ( doar e serial turcesc ) . 








Locul 2

Istanbullu Gelin - Mireasa din Istanbul 


Primul sezon fiind difuzat și la noi de Kanal D , nu e de mirare de ce acest serial se află în top . A înregistrat audiențe mari și nu se poate spune că pe nemeritate , deoarece povestea Surreyei și a lui Faruk  fascinează o lume întreagă . Întreaga prezentare o poți citi AICI










Locul 1

Fazilet Hanim ve Kizlari - Doamna Fazilet si fetele ei 

Serialul popular de la StarTv a ajuns deja la al doilea sezon , fiind în plină desfășurare . Doamna Fazilet este o femeie avară care caută să se îmbogățească peste noapte și nu se dă la o parte din a-și sacrifica fiicele pentru a-și îndeplini scopul . Drama și intrigile fac din acest serial unul de excepție , de aceea îl consider a fi cel mai bun serial al anului .








Acesta a fost topul pe acest an ( am luat in considerare doar serialele cu primul episod difuzat după 1 ianuarie 2017 ) . Voi ce credeți , care e cel mai bun ?










Surse fotografii :  www.startv.com.tr , www.kanald.com.tr , www.showtv.com.tr , www.fox.com.tr

4 comentarii:

  1. Buna! Mi-a placut topul tau si pe baza lui am urmarit cele mai bune 4 filme din acest top (Ruya, Dolunay, Istanbullu gelin, Fazilet si fetele ei). Poti face unul si cu serialele din 2018? Ar fi tare dragut. Nu stiu la ce sa ma uit, am inceput multe dar nu mi se par asa interesante precum aceste 4 capodopere turcesti. ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Ați uitat de Cenet eu cred ca este un serial fenomenal nu ai cum sa te plictisești.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...