sâmbătă, 3 septembrie 2016

Guneș-Rezumat episoadele 12-13-14

Guneș este devastată când vede imaginea cu persoana dispărută din plic.Ea zice că și-a schimbat numele când era însărcinată cu gemenele,pentru ca Zafer să nu o găsească.Haluk crede tot ce zice și o susține.


Nazlî decide să stea departe de Savaș deoarece crede că băiatul încă o iubește pe Melisa,însă acesta descoperă că are sentimente față de ea și nu vrea să o lase în pace.Între timp,Melisa își face apariția mai vie ca niciodată.

Ali nu știe ce simte pentru Selin și rămâne surprins când ea îi arată o înregistrare de când a încercat să o sărute,iar dacă Selin ar face-o publică,și-ar pierde reputația.Totuși,cei doi se tachinează și încep să-și pună provocări.

Cu brusca întoarcere a Melisei,Savaș nu știe pe care fată să o aleagă.Cu siguranță Melisa a venit ca să fie împreună cu el,însă în cele din urmă băiatul o alege pe Nazlî,Cei doi decid să păstreze relația secretă,însă acest lucru este mai greu decât ar fi crezut.
Zafer lipsește,iar Guneș și Rana cred că Haluk este implicat,așa că îl urmăresc și află că Zafer s-a împrietenit cu soțul lui Guneș...

Urmează:Guneș-Rezumat episoadele 15-16
                                


                                                                                                                     Sursă foto:gunesserial.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...