duminică, 4 septembrie 2016

Fetele Gilmore revin

Ești gata să te îndrăgostești din nou?Diva le aduce telespectatorilor toate sezoanele din serialul FETELE GILMORE,începând de mâine,5 septembrie,de la ora 18:00.Producția americană are un total de 7 sezoane și 154 de episoade,iar Diva va începe difuzarea chiar de la primul episod.

Despre ce este vorba?

Bun venit în Stars Hollow (Connecticut), un orăşel încântător şi un pic diferit, celebru pentru peluzele verzi, casele cochete şi destule personaje trăsnite cât să ajungă pentru toate bâlciurile pe o rază de kilometri buni. Aici facem cunoştinţă cu Lorelai Gilmore (32 de ani), care şi-a construit o viaţă confortabilă, comodă şi plină de cofeină pentru ea şi pentru fiica ei adolescentă, Rory, care îi seamănă întrutotul. Dar când Rory înlocuieşte visele legate de şcoala ei privată şi studiul la Harvard cu vise legate de băieţi şi independenţă, Lorelai începe să observe cât de mult seamănă fata ei cu ea, cea de acum 16 ani.



După o difuzare de succes timp de 7 sezoane,la începutul acestui an,platforma americană NETFLIX a anunțat un nou sezon al serialului,care va cuprinde 4 episoade a câte 90 de minute,intitulat Fetele Gilmore:Anotimpurile.



Așadar,nu ratați serialul începând de mâine ,5 septembrie,între orele 18:00 și 20:00,câte două episoade de luni până vineri,doar la DIVA!






                                                                                                                                       Sursă fotografie:AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...