joi, 25 august 2016

Iarna Răzbunării-Rezumat episoadele 35-36

Din păcate,Seda pierde sarcina și cade în depresie.Ea de îndepărtează de toți și le jură lui Nisan și Efe că va primi înapoi tot ce i s-a furat.Pentru a o face pe Nisan să sufere,oferă postul de designer general(post ocupat de Nisan) unui renumit creator de modă.Acesta începe să o placă pe Nisan și să tolereze întârzierile acesteia la muncă.

Efe decide să se mute în casa Fatmei și îî lasă un bilet Leylei.Aceasta îl citește ,plânge și își dă seama că a rămas singură într-o casă mare,drept pentru care decide să facă o vizită familiei lui Ismail.Totuși,atunci când îi vede pe cei patru la masă în grădină amuzându-se și șimțindu-se bine,se răzgândește și merge înapoi acasă.


La amiază,Nisan și Efe merg în port,iar fata are surpriza vieții ei:găsește un inel de logodnă ascuns într-o midie. Ea se bucură nespus și acceptă fericită cererea în căsătorie.Cei doi sunt felicitați de toți cei dragi.

A doua zi,un personaj crezut mort se dovedește a fi mai viu decât oricând:Yakup apare la apartamentul lui Nisan cerându-i fiicei sale ajutor.Aceasta îl vede rănit ,iar el îi cere să îl ajute să plece în străinătate.Nisan se gândește mult,iar până la urmă îl refuză,însă îi dă niște bani ca să se descurce deoarece este tatăl ei.

Vezi și:Iarna Răzbunării-Rezumat episoadele 37-38

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale




Sursă fotografii:capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...