miercuri, 24 august 2016

Guneș-Rezumat episoadele 5-6


Sevilay este atacată în propria casă de un necunoscut,apoi este transportată la spital.Atunci când află că aceasta a fost doar bătută și nu lipsește nimic din casă,Ali crede că agresorul a fost Haluk,așa că nu ezită să se ia de el.



Nazlî îl bănuiește în continuare pe Haluk și nu ezită să îi scotocească prin laptop.Savaș se oferă să o ajute,împreună cu Can cei doi reușind să afle o mulțime de informații,printre care și faptul că Haluk îi dădea lunar o sumă de bani lui Zafer,tatăl biologic al fetelor.Nazlî face un scandal monstruos la cină,însă Guneș îi pune capăt și refuză să dea crezare celor spuse.Mai târziu,Haluk îi mărturisește lui Guneș că el este șantajat de Zafer,iar aceasta îl sună și îl amenință în vederea încheierii șantajului.

Relația dintre Ali și Selin se transformă de la o zi la alta.Ali începe să se îndrăgostească de aceasta,devenind astfel gelos pe Emre atunci când îi face avansuri fetei.

Nazlî și Savaș pornesc spre Urla,locuința tatălui fetei.Peri nu mai poate ține secretul și îl mărturisește mamei ei,iar aceasta anunță poliția.Cei doi sunt găsiți și aduși acasă.


Crezând că l-a găsit pe atacatorul lui Sevilay,Haluk îl interoghează și află că Rana este în spatele atacului.Acesta o ia la rost și,pentru nu a dezvălui ce s-a  întâmplat defapt,îi cere acesteia ca Savaș să fie internat la ospiciu,lucru acceptat de ea.Ambulanța vine și îl ia pe Savaș,iar Nazlî fuge în spatele ei...

Vezi și:Guneș-Rezumat episoadele 7-8


Sursă fotografii: kanald.com.tr




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...