vineri, 9 februarie 2018

Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 19-21

Rezumatul episodului 19



Aziz pornește în căutarea lui Selin și a lui Kartal. Tatăl lui Selin apare teafăr și nevătămat, el conversând cu fata sa încă de la sosirea acesteia în Turcia. Pentru că nu este de acord cu Kartal, el îsi face propria fiică să creadă că iubitul ei este în pericol și o face să cadă din nou în brațele lui Aziz. Selin îl sună pe cel cu care intenționa să fugă și îi spune să o aștepte în port, însă ea se întâlnește cu Aziz și este de acord să se căsătorească imediat dacă bătrânul nu îl va răni pe Kartal.

Huma se întâlnește din nou cu fostul ei iubit, Oktay. Cei doi iau masa chiar în restaurantul unde Esra și buna ei prietenă obișnuiesc să-și bea cafeaua. Norocul face ca cele două femei să nu se vadă una pe cealaltă. Numai prietena Esrei o vede pe Humma plecând, după ce aceasta discută cu fostul ei iubit despre toate câte au fost.

Rezumatul episodului 20




La conac, pregătirile de nuntă sunt în toi. Toată lumea este agitată și nerăbdătoare ca nunta să devină realitate. Seara vine repede, iar cei doi miri acceptă să se căsătorească de bunăvoie și nesiliți de nimeni. Kartal apare exact după semnarea hârtiilor și o privește pe Selin în ochi.

Însă adevărata surpriză de la nuntă o reprezintă tatăl lui Selin, care apare teafăr și nevătămat în ochii lui Aziz și a întregii sale familii. Pentru a nu-l da de gol, Selin se preface că atunci l-a văzut prima dată, după care toți se retrag în camerele lor. Aziz și  Osman rămân să discute. Ceea ce-l surprinde pe Aziz e că fostul său om mai este încă în viață după tot acest timp. Osman vrea să obțină ceva de la fostul său șef pentru că le spune celorlalți o verisune diferită a întâmplărilor prin care a trecut, omițând faptul că Aziz l-a vrut mort.

Rezumatul episodului 21



Kartal și Emre petrec seara la un bar, unde Kartal cere informații unui prieten despre Vural. Atunci când le primește, decide să investigheze. Cei doi prieteni merg la adresa indicată de informator și găsesc un om fără adăpost odihnindu-se acolo, care îl cunoștea pe decedat. El le spune tot ce știe, menționând că prietenul său a fost luat de trei bărbați, dintre care unul mai bătrân. Kartal vrea să afle cu orice preț cine l-a ucis pe Vural, așa că el și Esra hotărăsc să nu mai plece în Italia.

Vechile rivalități dintre Aziz și Osman ies din nou la iveală. Între cei doi are loc o discuție aprinsă, în care Aziz îi oferă bani lui Osman pentru a nu dezvălui adevărul. Acesta nu acceptă și spune că dorește ceva mai mult, după care ne sunt dezvăluite amintiri din tinerețea celor doi: Osman a fost un băiat bun păcălit de Aziz. Și mai mult, cel care a fost crezut mort știe și despre uciderea tatălui lui Kartal.

Urmează: Regina Noptii- Rezumatul episoadelor 22-24

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale 





Sursă fotografii: capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...