luni, 22 ianuarie 2018

Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 7-9

Rezumatul episodului 7


Selin merge să-și ceară scuze de la Kartal, apoi cei doi se strâng în brațe și se sărută, hotărând de comun acord să fugă. Kartal merge acasă și își face bagajele, punând-o pe soția sa să-i facă un cocktail de fructe pentru a putea împacheta hainele. Ajuns înapoi la hotelul lui Selin, aceasta îi oferă banii dati de el acum 4 ani si îi spune că nu ar fugi nici în ruptul capului cu el și că totul a fost doar o iluzie. Kartal iese din cameră, iar când ajunge în fața ușii hotelului îi surprinde pe Selin și Aziz îmbrățișându-se.

Esra găsește scrisoarea de rămas-bun a lui Kartal și aleargă la Emre, unde crede că își va găsi soțul. Ea o ia razna și-l amenință cu cuțitul pe prietenul soțului său, însă acesta nu știe nimic. Ea se întoarce acasă și le povestește celorlalți ce s-a întâmplat, după care se retrage în camera sa să doarmă. Selin tocmai ce se mutase la conac împreună cu Osman și a asistat la întreaga poveste, spunându-le celorlalți să nu fie atât de ingrijorați, că poate se va întoarce .


Rezumatul episodului 8


Esra este neliniștită și vrea să fie singură, însă Selin vine în camera ei aducându-i niște mâncare pentru a o liniști. După ce discută puțin, Esra merge la baie și ia niște pastile, intenționând să se sinucidă. Kartal vine exact la timp și cei doi petrec o noapte de neuitat, dimineață Aziz găsindu-i unul în brațele celuilalt.

Detectivul angajat de Humma se întâlnește cu aceasta și aduce cu el niște fotografii care-i înfățișează pe Selin și Emre în parc, după care femeia merge acasă și povestește totul familiei, toți hotărând să-l întrebe pe Emre dacă știe cumva cine e Selin și să vadă dacă minte.

Selin și Aziz merg la o cabană pentru a petrece timp frumos împreună, iar Esra și Kartal sunt și ei invitați. Câtă vreme Esra merge în pădure să-l caute pe socrul ei, Kartal și Selin poartă o dicuție interesantă. Kartal mărturisește că nu poate să o vadă lângă alt bărbat și că s-a hotărât să-i spună tatălui său adevărul despre franțuzoaică. Până la urmă acest lucru nu se întâmplă, bărbatul dând înapoi exact în ultima clipă.

Rezumatul episodului 9


Kartal simte că Osman e băiatul său și o întreabă pe Selin dacă e adevărat. Ea spune că nu și neagă orice vorbă zisă se Kartal. Osman se pierde în pădure în timp ce se joacă cu mingea, iar mama sa își luxează glezna în timp ce îl caută. Din fericire Kartal îl găsește într-o prăpastie, iar cei trei se întorc la conac teferi și nevătămați. Un telefon o anunță pe Selin că tatăl său ar putea să fie în viață.

Selin este nerdăbdătoare să afle dacă tatăl său e în viață, așa că fratele său vine și se decid să-l caute prin orice loc posibil. Aziz se oferă să-i ajute, deși el este oarecum vinovat de această chestiune. Kartal face un test de paternitate și urgentează rezultatul, care este primit de medicul său la scurt timp .

Vezi și: Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 10-12

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale 




Sursă fotografii: capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...