joi, 25 ianuarie 2018

Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 10-12

Rezumatul episodului 10



Aziz îl vizitează pe Vural, cel care s-a ocupat cu uciderea lui Osman în urmă cu 23 de ani. Bărbatul crede că cel care i-a fost loial l-a trădat și îl întreabă dacă e sigur că l-a ucis pe tatăl lui Selin. Pentru a-și dovedi încrederea, Osman îl duce la locul unde s-a săvârșit crima și îi explică pas cu pas cum l-a împușcat, apoi l-a aruncat în mare pe om. Aziz nu îl crede și îl împușcă direct în cap. A doua zi, Selin și fratele său îl așteaptă pe intermediarul care le va povesti despre tatăl lor, însă acesta nu mai sosește.

Kartal o cheamă pe Selin în garaj pentru a-i spune despre detectivul care este pe urmele ei. El primește telefon de la medicul la care a făcut testul de paternitate, aflând și rezultatul, care îl șochează: nu el este tatăl lui Osman.

Esra merge la un control ginecologic, dar medicul ei este chemat la urgențe. Ea vede pe hol o mamă care se comportă urât cu fiul său și îi aruncă un pahar de apă în față, declanșând un scandal imens. Kartal este chemat să o ia, iar când ajunge la spital, intră direct în salonul unde Selin îi mulțumea doctorului care a ajutat-o să schimbe probele testului pentru a ieși rezultatul negativ. Din fericire, Esra îl strigă exact înainte să pășească în cameră, așa că nu o vede pe Selin.

Rezumatul episodului 11


Aziz își cheamă întreaga familie acasă de urgență pentru a le da o mare veste: intenționează să o ceară în căsătorie pe Selin. Toți rămân șocați și decid să se ocupe de problemă, pentru ca nu cumva averea să ajungă pe mâna unei străine. Mert apelează la iubita sa Zerrin, care este avocat. Aceasta îi spune că este posibilă încheierea unui contract prenupțial pentru a evita unele consecințe negative.

Selin vorbește cu Kartal despre întâlnirea lor, care crede că a fost dată de soartă, după care cei doi sunt întrerupți de Aziz. El o cheamă în casă și îi arată o nouă cameră în care e amenajat atelierul ei de parfumerie, exact ca pe vremea când locuia în Franța, după care îi adresează marea întrebare. Ea nu poate să răspundă afirmativ, dar nici nu refuză din politețe. Până la urmă cei doi se hotărăsc să mai astepte puțin înainte de a lua o decizie.

Rezumatul episodului 12

Un nou personaj misterios își face apariția: Oktay, fostul iubit al Hummei. Femeia se întâlnește întâmplător cu el și aflăm că fata ei e de fapt fructul iubirii dintre cei doi. Și soțul Hummei îl observă pe Oktay, însă când o întreabă pe soția sa dacă l-a văzut, ea neagă. Oktay a venit înapoi ca să-și ia fata.

Rudele lui Selin sosesc rând pe rând la conac: fratele său împreună cu familia acestuia rămân uimiți de frumusețea acelei case, femeile răsfățându-se cu o baie turcească clasică. Mama lui Selin ajunge și ea, dar nu este încântată din cauză că-l vede pe Kartal, deși se preface că nu-l cunoaște.

Detectivul angajat de Mert și ai săi descoperă povestea de dragoste dintre Selin și Kartal, dar nu vrea să dezvăluie adevărul până ce nu adună suficiente probe. El se întâlnește cu Oktay pentru a-i afla secretele lui Aziz, bănuind că și el ar putea fi implicat în asta.


Vezi și: Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 13-15


Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale 





Sursă fotografii: capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...