vineri, 23 decembrie 2016

Premiere în ianuarie,la Kanal D!

Luna ianuarie va fi o lună bogată pentru amatorii de seriale turcești:două continuări și o premieră pe piața din România la postul Kanal D!



1.Furtună pe Bosfor

Din 2 ianuarie,de luni până vineri de la ora 20:00 va fi difuzat câte un episod din serialul care a adus audiențe uriașe postului Kanal D!În cel de-al treilea sezon asistăm la moartea lui Ayșe,dar și la apariția unui nou personaj interpretat de Mine Tugay. Din comunicatul oficial al Kanal D:

"Serialul va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00 si ii are in rolurile principale pe Erkan Petekkaya si pe Mine Tugay, una dintre cele mai experimentate si de succes actrite ale Turciei. Aceasta a obtinut in 2008 si 2009 premiul pentru Cea mai buna actrita. Telespectatorii au mai avut ocazia sa o vada evoluand in doua seriale de succes – „Yaman” si „Tradarea”. "

2.Yaman

Serialul revine cu cel de-al treilea sezon din 2 ianuarie și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 16:30.Primele două sezoane au fost întrerupte deoarece au avut audiențe slabe în țara noastră,de această dată urmând să fie difuzat întreg serialul,întrucât pe 23 ianuarie va începe cel de-al doilea sezon al emisiunii "Bravo,ai stil!".

3.Kosem

De la creatorii serialului de succes Suleyman Magnificul,serialul prezintă viața sultanei Kosem,o adevărată revelație a națiunii turce.Deși o dată exactă nu a fost precizată,se estimează că va fi difuzat fie din a doua parte a lunii ianuarie,fie de la începutul lui februarie.Rămâneți pe poziții pentru mai multe amănunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...