joi, 8 septembrie 2016

Vieți schimbate-Rezumatul episoadelor 4-5

Rezumatul episodului 4


Ali îl vizitează pe Berkant la spital și îi dă vestea că Asiye a murit.Băiatul este uimit,dar mama sa o înjură și adresează cuvinte grele decedatei.Pervin vine și îl întreabă pe Berkant dacă el i-a dat colierul lui Asiye,primind un răspuns negativ.Mai apoi,ea merge la un bijutier și află prețul real al acestuia,rămânând fără cuvinte.

Sicriul cu trupul lui Selen este scos din spital,iar Salim este devastat de pierderea fiicei.Taylan o zărește din nou pe Mine,apoi se oferă să-i conducă pe cei doi acasă.Ajunși acolo,bunica Hale o plângea pe nepoata dispărută.Taylan îi dă o carte de vizită lui Salim,iar Pervin crede că băiatul a fost amantul lui Asiye.


Între timp,Asiye se obișnuiește la conacul familiei Belenoglu,dar este iscodită de Ahmet în privința trecutului său.Cea care o scapă oarecum este Semra,care consideră cuvintele necuviincioase.Mai târziu,Cetin o duce pe Asiye la cumpărături,unde își cumpără o mulțime de rochii.


Rezumatul episodului 5


Trupul lui Selen este condus pe ultimul drum de Salim și familia sa.Asiye nu poate apărea,așa că stă ascunsă după un copac.Mehmet o vede și o strigă,dar toată lumea crede că e nebun și îl fac să tacă.După înmormântare,Mine se întâlnește cu Asiye și îi spune că e greșit ceea ce face,dar fata nu renunță și continuă jocul.


Pervin merge la firmă pentru a-l întâlni pe Taylan,dar acesta tocmai plecase.O sercretară îi dă adresa lui,așa că femeia se duce direct acolo.Asiye este cât pe ce să fie văzută,dar urcă scările repede.Pervin îl întreabă pe Taylan dacă el i-a dat colierul fetei,iar acesta răspunde negativ,după care Pervin pleaca.


Mama lui Hale merge la locul de muncă a lui Selen,apoi îi caută prin lucruri ceva care ar putea să o compromită.Hale intervine și pune tot la loc,după care cele două ies din camera lui Asiye.La cină,ea află acestea și face scandal,apoi merge în cameră.


Vezi și:Vieți Schimbate-Rezumatul episoadelor 6-7

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale





                                                                                                                 Sursă fotografii:capturi Youtube


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...