luni, 22 august 2016

Iarna Răzbunării-Rezumat episoadele 31-32

Burak o ceartă pe Nadide că a  făcut ședința foto,iar aceasta pleacă acasă.Acolo,ea îi povestește Fatmei despre catalog și îi înmânează un exemplar.Aceasta este foarte mândră de fata ei,însă spune că Ismail nu trebuie să știe deoarece nu ar fi de acord.Mai târziu,acesta descoperă din întâmplare catalogul,apoi le ia pe Fatma și Nadide la bătaie.Burak intervine,iar cele două femei se întorc în casă.

În încercarea de a-l câștiga pe Efe,Seda se preface că are o durere abdominală.Soțul ei o aduce pe Efruz,după consultație aceasta  zicând că nu e nimic grav.A doua zi,Seda merge la Nisan și îi spune că Mete și Efruz sunt într-o relație.Aceasta refuză să creadă,așa că merge la Efe și își declară iubirea.


Spre seară,Efe și Efruz merg împreună la nunta unei colege de muncă.Efruz bea peste măsură,după care cei doi merg pe o barcă ,unde fata îi sare în brațe lui Efe.Nisan vede totul,se simte dezamăgită și pleacă.

Yakup dorește să șteargă toate urmele ce îl leagă de moartea lui Harun,așa că are multe documente.După aceasta,el ordonă uciderea lui Efe.


Leyla dorea să facă o surpriză familiei,așa că a pus pe un CD o filmare cu Mete,Efe și Nisan când erau mici.Din nefericire,acea filmare conținea și momentul când Yakup a ordonat uciderea lui Harun.Efe se enervează și pleacă spre casa acestuia,urmărit însă de asasin....




Urmează:Iarna Răzbunării-Rezumat episoadele 33-34
Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale


Sursă fotografii:capturi Youtube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...