duminică, 28 ianuarie 2018

Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 13-15

Rezumatul episodului 13


Selin acceptă propunerea în căsătorie a lui Aziz și dezvăluie în fața întregii familii că Mert i-a propus să semneze un contract prenupțial, după care îl și semnează. Aziz îl ia și il rupe, stârnind un scandal monstru în familie, Mert plecând în fugă de acasă.. Ceilalți se iau la harță, în special Kartal și socrul său.

Humma îi arată pozele cu Emre ale viitoarei sale logodnice fratelui său, însă acesta o ceartă pe ea și o scoate afară din cameră. Ea nu știe cum de poate să fie atât de orb și să nu vada pericolul care-l paște, însă soțul său îi spune că dragostea înnebunește oamenii. Esra dă buzna în cameră și îî ceartă pe cei doi pentru că nu sunt alături de tatăl lor și complotează pe la spatele său.


În tot acest timp, detectivul angajat de Humma descoperă că Selin și Kartal au fost iubiți și se cunosc din Franța, de aceea îi fotografiază la cimitir. Kartal îl vede și îl urmărește pe detectiv până pe un drum lăturalnic, după care îl ia cu el pentru a face pozele să nu dispară. Pentru a nu fi prins, Fuat este trimis în Grecia de către Kartal, care aruncă în mare aparatul cu care au fost făcute pozele.


Rezumatul episodului 14



Vaporul pe care se află Fuat este controlat de oamenii lui Aziz, care îl duc pe detectiv la șeful lor. Acolo, acesta este nevoit să spună tot ce știe despre Selin și Kartal, neomițând faptul că cei doi au avut o relație în Franța în urmă cu 4 ani. Aziz este copleșit de durere și îi pune o singură întrebare detectivului: dacă cei doi încă se mai iubesc. După ce a primit un răspuns afirmativ, Aziz scoate pistolul și îl împușcă pe detectiv cu sânge rece.


Kartal este sunat de tatăl său adoptiv și chemat la companie pentru a se întâlni. Selin se oferă să-l însoțească pentru că mama ei tocmai ce plecase înapoi în Franța. Când cei doi ajung acolo, Aziz ține un monolog pentru a încerca să vadă dacă chiar se iubesc. Exact când voia să scoată pistolul și să-I împuște pe cei doi apare Esra, care împreună cu soțul ei le dau o veste mare: se vor muta împreună și plănuiesc să conceapă un copil.

Rezumatul episodului 15

Aziz vrea să-i pregătească o surpriză lui Selin, așa că organizează o cină în doi la un restaurant. Esra se întâlnește cu el înainte și pare foarte fericită că se va muta împreună cu soțul ei în altă casă. Ea discută cu tatăl său despre cât de frumoasă e iubirea și că îi dorește să fie fericit alături de Selin.

Rebelul Mert decide să revină acasă după o perioadă petrecută la mătușa, mai apoi la iubita sa. El este supărat pentru că simte că Aziz a trădat-o pe mama sa prin viitoarea căsătorie cu o necunoscută și vrea să stea singur în cameră ascultând melodia preferată a răposatei. El se droghează și intră în stop cardio-respirator, Kartal descoperindu-l și începând să-l resusciteze.

Vezi și: Regina Nopții- Rezumatul episoadelor 16-18

Pentru toate rezumatele acestui serial
accesează pagina:
Rezumate seriale 






Sursă fotografii: capturi Youtube


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...